Basın Bülteni Nasıl Yazılır?

Basın bülteni kurumsal iletişim çalışmalarında en sk kullanılan medya ilişkileri tekniklerinden biridir. Günümüzde gelişen teknolojiye rağmen bu geleneksel iletişim yönteminin hala geçerliliğini koruduğunu söylemek mümkün. Şirketler, kurumlar ve markalar için medya organlarını teker teker bilgilendirmenin herzaman mümkün olmaması basın bültenlerini medya enformasyonunu sağlayan en önemli araç olarak öne çıkartır.

Her gün yüzlerce basın bülteni bombardımanına maruz kalan haber merkezinin gönderilen bülteni dikkate alması için bültenin şüphesiz ki doğru içerikte ve doğru biçimsel düzenlemeler ile kaleme alınması gerekiyor. Basın bülteni ancak iyi hazırlanır ve doğru kişilere ulaştırılırsa etkili olabilir.

İyi bir bültenin nasıl yazılacağına dair bilgileri içeren sunumuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu yazı Halkla İlişkiler, Medya kategorisine gönderilmiş ve , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.